Welkom op onze rookvrije trainingscentra

Trainingscentra

Sportcomplex Universiteitsplein - Wilrijk

Het eigen complex van Beerschot, Sportcomplex Universiteitsplein, ligt nauwelijks 5 kilometer van het Olympisch Stadion. Het is de trainingslocatie van het eerste elftal en trainings- en speellocatie van de jeugdteams.

Het complex ligt naast de Universiteit Antwerpen in Wilrijk, in een bosrijke omgeving. Het terrein is opgesplitst in een prof- en jeugdzijde. De jeugdzijde bestaat uit 3 voetbalvelden, waarvan een natuurgrasveld en twee kunstgrasvelden. Bij het hoofdveld is een overdekte tribune die plaats biedt aan honderden toeschouwers. 

Let op: Verbouwing Complex 
De jeugdacademie is één van de pijlers van de club en Beerschot blijft het topsportklimaat op Het Universiteitsplein constant ontwikkelen. Volgens planning is er vanaf het seizoen 2023-2024 zicht op een grondige renovatie en verbouwing.

Openbaar vervoer - Bus: 141, 17, 181, 182

Sportcomplex Wilrijkse plein - Antwerpen

Sportcomplex Wilrijkse Plein beschikt momenteel over twee natuurgrasvelden, drie kunstgrasvelden  en drie duiveltjesvelden in kunstgras, een calisthenicspark en een Finse piste (loopparcours). 

Het centrum ligt naast de vogelzanglaan te Antwerpen, vlakbij de Expo Antwerpen. Er is een ruim parkeerterrein beschikbaar. 

Openbaar vervoer - Bus: 17 Tram: 2 of 6