Info en Openingsuren

Ticket corner

Openingsuren Ticket Corner tijdens het seizoen
Indien u tickets wil aankopen voor uw favoriete plaats(en) in het Olympisch Stadion dan kan u uw ticket(s) aanschaffen tijdens de voorverkoop van iedere thuiswedstrijd.

Openingsuren ticket corner tijdens het seizoen:

Onze ticket corner is open op woensdag en vrijdag van 17u tot 20u. Op wedstrijddagen opent de ticket corner vanaf 2u30 voor de wedstrijd. 

Let op! Onze ticket corner is niet altijd op dezelfde moment open als onze fanstore. Wil je de openingsuren van onze fanstore weten? Klik dan hier.

 

Wil je als scheidsrechter een ticket aanvragen, dat kan tot 48 uur voor de wedstrijd. Daarvoor stuur je een mail naar tickets@beerschot.be Zorg ervoor dat er bij die mail een foto van je ID-kaart en scheidsrechterskaart.

Op zaterdag 30 september neemt Beerschot VA het op tegen KV Oostende in het Olympisch Stadion. De wedstrijd vangt aan om 16:00 uur, een uitstekend tijdstip om samen met vrienden, familie en kinderen van namiddagvoetbal te genieten.

Voor deze wedstrijd zijn er geen extra veiligheidsmaatregelen opgelegd. Hierdoor is het mogelijk om tot op de dag van de wedstrijd zelf tickets aan te schaffen.

Tickets aanschaffen kan u online via https://ticketing.beerschot.be/ of in de ticketcorner. Die is open op volgende momenten:

  • Woensdag 20/09: 17u-20u
  • Vrijdag 22/09: 17u-20u
  • Woensdag 27/09: 17u-20u
  • Vrijdag 29/09: 17u-20u
  • Zaterdag 30/09: 13u30u-16u15