CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Van Supporter tot Sponsor: Antwerpse Mystershirt Schrijft Geschiedenis bij Beerschot

Beerschot heeft er een nieuwe shirtsponsor bij. Mystershirt, een Antwerps bedrijf dat voetbalshirts verkoopt, in de vorm van een mystery box. Het nog jonge bedrijf zal vanaf dit seizoen op de achterkant van ons shirt prijken en is daarmee de jongste shirtsponsor van Beerschot ooit. Oprichter Arthur Heeren begon drie jaar geleden met Mystershirt op zolder en verkoopt nu duizenden mystery shirts per maand. “Ongelooflijk hoe snel dat gelopen is. Deze samenwerking met Beerschot is een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf.” Naast zijn rol als CEO is Arthur Heeren ook een fervent Beerschot-supporter. De afgelopen drie seizoenen was hij samen met zijn vrienden regelmatig te vinden in het studentenvak 'achter de goal'.

De 22-jarige Heeren is trots als hij de partnerovereenkomst ondertekent. “Dat had ik drie jaar geleden niet durven dromen. Ik ben begonnen met Mystershirt toen ik nog marketing studeerde op de hogeschool. Ik vond voetbalshirts veel te duur. Van daaruit dacht ik: dat moet beter kunnen. En zo werd mijn bedrijf geboren. Ik deed in het begin alles zelf, inkopen, verkopen, websitebeheer, content etc. Mijn vader en broer hadden wat kledingrekken opgehangen op zolder waar al mijn inventaris ophing. (lacht)”

KWALITEIT BOVEN ALLES

“Onze belangrijkste zorg is nog steeds kwaliteit. Ik wil enkel officiële shirts verkopen. Die kopen we aan bij de clubs zelf of bij de producenten. Ook bieden we 100 dagen retour aan. Als klanten niet tevreden zijn met hun shirt, mogen ze het gewoon terugsturen. Zo kunnen wij garanderen dat iedereen tevreden is met wat hij krijgt. Met die service onderscheiden wij ons toch van de rest van de concurrentie. We zijn inmiddels de grootste aanbieder in Europa, met onze Antwerpse origine vonden we het dan ook een noodzaak om met de paarse kleuren te pronken. Binnenkort zullen we ook heel wat Beerschotfans blij kunnen maken met zo’n box. Want onze samenwerking zorgt niet enkel voor visibiliteit op ’t shirt, maar ook de truitjes van Beerschot zullen vanaf nu in onze boxen terug te vinden zijn.”

Ondertussen is Mystershirt sterk gegroeid. “Dat ligt volgens mij aan de geloofwaardigheid die wij als bedrijf hebben opgebouwd”, vertelt Heeren. “Ik merk dat onze brand ook echt jonge mensen aanspreekt. We halen de meeste van onze sales uit online advertenties. Zo komen mensen vaak voor de eerste keer in aanraking met ons product. Wanneer ze eenmaal bestellen, hebben ze de nieuwe manier van voetbalshirts te kopen, ontdekt en blijven ze terug komen. Deze samenwerking met Beerschot is een nieuwe mijlpaal en een nieuwe stap voor ons bedrijf. Shirtsponsor zijn bij een voetbalclub, zal nog meer mensen in contact brengen met Mystershirt.”

"We zijn ontzettend verheugd om ons nieuwe partnership met Mystershirt aan te kondigen", vertelt commercieel manager Joppe Merchiers. "Dit is voor ons een belangrijke stap, omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om de club sterker te verbinden met de lokale gemeenschap. Arthur, de oprichter van Mystershirt, is een jonge en ambitieuze Antwerpse ondernemer. Zijn visie en energie sluiten perfect aan bij onze ambitie om samen te werken met verankerde bedrijven uit de buurt en een sterke connectie te bouwen met lokale spelers."

"Het is inspirerend om te zien hoe jonge ondernemers zoals Arthur opkomen in onze stad, en we willen hen graag ondersteunen en aanmoedigen. Dit partnership is niet alleen een zakelijke beslissing, maar ook een investering in de toekomst van onze regio. We kijken ernaar uit om samen te groeien en onze gemeenschap verder te versterken", besluit Merchiers.

laat je verrassen

Koop nu jouw mystershirt

Mystery shirts zijn DE nieuwe manier om voetbalshirts te verkrijgen. Goedkoper, leuker en niet tevreden? Geld terug.

- 100 dagen retour of geld terug gegarandeerd
- ⁠Kies zelf welke clubs, competities of kleuren van shirts je liever niet ontvangt
- ⁠Van Beerschot tot Boca Juniors. Alles is mogelijk!