CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

Stel je vraag aan het bestuur

Dinsdagavond zijn alles supporters welkom op de infoavond in Club 155 van het Olympisch Stadion. Het bestuur zal een stand van zaken geven bij de uitbouw van de club en vragen beantwoorden van fans. Ook trainer Hernan Losada en kapitein Mike Vanhamel zullen er zijn. We beginnen eraan om 19.30 uur.

De infoavond wordt georganiseerd door Beerschot en het Beerschot AktieKomiteit (BAK), het overkoepelend supportersorgaan. Zij vinden het belangrijk dat de supporters  op verschillende manieren geïnformeerd worden. Tweemaandelijks is er overleg tussen de club en het BAK, waarvan een verslag wordt gepubliceerd door het overkoepelend supportersorgaan. Aanvullend zijn er twee grote infoavonden.

Het BAK zal dinsdag het overleg inleiden. Daarna zal ons bestuur info geven bij de uitbouw en de plannen van de club. Het grootste deel van de avond is voorbehouden voor de vragen en de feedback van  de supporters. Zij krijgen de gelegenheid om vragen te stellen aan alle afgevaardigden van de club.

Ook onze coach, Hernan Losada en onze kapitein Mike Vanhamel, willen er graag bijzijn. Ook zij vinden het overleg en de band met de aanhang belangrijk.

Beerschot en het BAK willen ruim de tijd nemen om de supporters op de hoogte te brengen. Daarna biedt Beerschot gratis drank aan en klinken we op een mooi vervolg.

Dinsdag 10/12
19.30 uur
Olympisch Stadion
Club 155 (hoofdingang)