A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

IEDEREEN STEUNT MARIUS NOUBISSI

Marius Noubissi wacht nog steeds op z’n eerste competitiedoelpunt. ‘Ik ben blij dat de supporters me blijven steunen. Zij zitten in m’n hart en zijn de stimulans om op deze weg voort te gaan.’ Niet alleen de supporters, ook de staff en de andere spelers twijfelen niet aan Noubissi. ‘Wij geloven in Noubissi, dat eerste doelpunt komt er.’ Klinkt het eensgezind.

Ook tegen Lommel was Marius Noubissi dichtbij z'n eerste competitiedoelpunt. Eerst schoof hij net naast, daarna trof hij na een knappe individuele actie de paal. Het tekent voorlopig het seizoen van onze Kameroense spits die voorlopig enkel voor de beker tegen Dikkelvenne kon scoren. 

Het lijkt een combinatie van pech, vertrouwen en vorm. Maar niemand is vergeten wat Noubissi vorig seizoen voor de ploeg betekend heeft. En iedereen is en blijft ervan overtuigd dat de talentvolle spits binnenkort tot scoren zal komen en mogelijk weer vertrokken is voor een reeks. 

 “Ik werk in eerste instantie voor de ploeg. Jammer dat mijn arbeid niet beloond wordt met een doelpunt. Ik blijf echter hard trainen om die goal de volgende match wel te maken. Ik ben al tevreden met het niveau dat ik opnieuw haal na mijn blessure en lange revalidatie.

"Deze supporters zitten echt in mijn hart. Ze geven me de stimulans om op deze weg verder te gaan."

Marius Noubissi wil ook uitdrukkelijk onze supporters bedanken. Ondanks de gemiste kansen blijven ze de naam van de Kameroense leeuw scanderen.  “Deze supporters zitten echt in mijn hart. Ze geven me de stimulans om op deze weg verder te gaan. Ook de trainersstaf steunt me enorm. Dat wil zeggen dat iedereen in me gelooft. Dat geeft een goed gevoel.”