CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

CAMPOAMOR 2022: DAG 2

De tweede stagedag zit erop en het was meteen een stevige klepper. Een dubbele training stond er op het programma onder een aangenaam zonnetje in Campoamor. In de voormiddag werd er getraind op het veld. Na de middag moesten onze Mannekes dan weer vol aan de bak in de fitness. Stevig zweten geblazen dus.

De eerste veldtraining van de stage was pittig. Onze Beren begonnen in de schaduw met opwarmings- en blessure preventieoefeningen. Na een korte passingsvorm en afwerkingsoefeningen ging het tempo de hoogte in. De groep werd onderverdeeld in ploegen van zeven (zes spelers en één doelman). Op een klein veldje werden er stevige wedstrijdjes gespeeld.

Vooral de scherpte en de grinta vielen op in die kleine matchvormen. Er werden enkele harde tackles gegooid op de uitstekende Spaanse grasmat. Duels werden hard uitgevochten. En zoals dat hoort, werd er ook een winnaar van de dag aangeduid. Die prijs ging naar de ploeg van Tom Pietermaat, Pierre Bourdin, Stipé Radic, Musashi Suzuki, Amine Belhadj en nieuwkomer Dante Rigo.

Veel tijd om na te genieten hadden onze dagwinnaars niet. Na een lichte lunch en korte Spaanse Siësta werd iedereen in de fitnessruimte verwacht. Daar stonden er krachtoefeningen op het programma. Afsluiten werd gedaan met een spelersmeeting kort na het avondmaal. Daarna ging iedereen vroeg naar bed om opnieuw fris te zijn voor morgen.