CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Beerschot stelt Thorsten Theys aan

Beerschot stelt Thorsten Theys aan als consultant. Theys had vandaag (maandag) zijn eerste werkdag op 't Kiel en zal na vrijdag de operationele leiding van de club overnemen. Zo wil Beerschot een vlotte overdracht bewerkstelligen bij het vertrek van CEO Frédéric Van den Steen op het einde van de week.

“We zijn trots om iemand met de ervaring van Thorsten Theys te kunnen voorstellen bij Beerschot", vindt aandeelhouder United World. "Tussen 2020 en 2023 had Thorsten de operationele leiding bij KV Oostende. Hij kent dus zowel de lokale context van Beerschot en de Belgische Pro League. Dat maakte van hem de perfecte kandidaat om de operationele kant van Beerschot te leiden en mee de investeringen in de academie en het eerste elftal te plannen.”

“Ik ben heel erg blij om bij een club met een rijke geschiedenis en sterke achterban te kunnen starten", vult Thorsten Theys zelf aan. "Ik zie heel erg veel mogelijkheden en kansen, zeker gezien de recente promotie. Ik kan niet wachten om mee te schrijven aan dat nieuwe verhaal om zo samen met aandeelhouders, management, werknemers, fans en business partners deze fantastische uitdaging in verenigde slagorde aan te gaan.”
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts