CLUB NIEUWS, JEUGD NIEUWS

Beerschot presenteert vol trots Industry Vibes als onze nieuwe hoofdsponsor van onze jeugdacademy!

IndustryVibes zal volgend seizoen schitteren op de truitjes van onze jeugdacademie. Het toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing en werving van technici, zet zo mee zijn schouders onder onze academie. Deze samenwerking is een nieuw hoofdstuk in het partnership tussen Beerschot en IndustryVibes “Dit is een partnership waar we trots op zijn.”
 
“IndustryVibes is de afgelopen jaren een gewaardeerde partner van Beerschot geweest”, vertelt commercieel manager Joppe Merchiers. “We zijn dan ook enthousiast om die relatie naar nieuwe hoogtes te tillen. Hun expertise op gebied van outsourcing en werving van technici sluit perfect aan bij onze toewijding om een solide basis van technische vaardigheden en expertise binnen onze jeugdopleiding te stimuleren. In dat opzicht zijn we heel trots op dit partnership.”
 
“Bij Beerschot koesteren we jong talent en willen we onze spelers de beste kansen bieden om te groeien; zowel op als naast het veld”, pikt Academy Manager Davy De Smedt in. “Met IndustryVibes als nieuwe hoofdsponsor zijn we ervan overtuigd dat we kunnen voortbouwen op de professionele ontwikkeling van onze jeugdacademie en een sterke topsportcultuur kunnen neerzetten.”
 
Meer weten over IndustryVibes? Ontdekken hoe hun diensten sectoren vormgeven en een belangrijke impact hebben op de wereld van hun technologie? Bezoek de website van onze nieuwe hoofdsponsor.