CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot licht optie van Thibo Baeten

Beerschot licht de aankoopoptie van Thibo Baeten. De 20-jarige aanvaller komt zo definitief over van NEC Nijmegen op het einde van het seizoen. Baeten tekent een nieuw contract voor drie seizoen bij onze Mannekes, tot medio 2026. Met nog een optie voor een extra seizoen.

Thibo Baeten kwam deze zomer op huurbasis over van NEC Nijmegen. De Belgische aanvaller scoorde dit seizoen 13 goals (12 in de competitie en 1 in de beker) en kwam bij Beerschot in 27 wedstrijden in actie.

“We zijn tevreden met de prestaties van Thibo dit seizoen”, vertelt Technisch Manager Gyorgy Csepregi. “Hij heeft de afgelopen maanden al heel wat stappen gezet. Tegelijk zijn we overtuigd dat Thibo nog heel wat potentieel heeft. Hem bij Beerschot houden was voor ons dus ook een prioriteit naar volgend seizoen toe. We zijn blij dat we Thibo langer aan ons kunnen binden en hem zo de ruimte kunnen geven om nog verder te groeien.”

Ook Thibo Baeten is blij met zijn verlengd verblijf op ’t Kiel. “Ik ben hier graag”, glimlacht de aanvaller bij de ondertekening van zijn nieuwe contract. “Beerschot ligt mij als club. Ik heb een fantastisch contact met de fans en alle mensen die hier voor de club werken. Ik ben dan ook blij dat ik hier nog wat langer kan blijven.”
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts