CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Beerschot breidt het operationele bestuur uit met Manisha Thakker

Manisha heeft veel strategisch inzicht en dat is noodzakelijk met het oog op alle realisaties die we naar de toekomst willen verwezenlijken."
Francis Vrancken - Voorzitter

Beerschot verwelkomt Manisha Thakker als nieuw lid van de ‘operational board’. De ervaren Antwerpse bedrijfleidster maakte al deel uit van de advisory board. Thakker verdiende haar sporen in de bedrijfswereld in de bier en diamantsector.

Zij zal haar kennis op het vlak van marketing, sales, strategie en financiën inzetten met het oog op de verdere ontwikkeling en uitbouw van de club.

Manisha is geboren in Ukkel en woont in Aartselaar. Ze studeerde TEW in Antwerpen en haalde diverse masters aan de universiteiten van Nancy, Washington en New York tevens is Thakker gastdocente aan de VUB.

Manisha Thakker blikt vooruit. "Mijn doelstelling is om de club mee klaar te stomen voor de toekomst. Er komen vele uitdagingen op ons af en via mijn ervaring hoop ik een steentje bij te dragen om de club zo snel mogelijk zelfbedruipend te maken. Ik ben blij met Beerschot aan de slag te kunnen en zoals Cruijff het zei: “winnen doe je met zijn allen."

"Met Manisha halen we een pak ervaring binnen", verduidelijkt voorzitter Francis Vrancken. "Zij zal met ons verder bouwen aan de vooruitgang van de club. Manisha heeft veel strategisch inzicht en dat is noodzakelijk met het oog op alle realisaties die we naar de toekomst willen verwezenlijken."

Ondervoorzitter Walter Damen is blij om de eerste vrouw binnen het bestuur te verwelkomen. "Voetbal blijft te veel een mannenwereld en vanuit Beerschot willen we dat graag veranderen. Ik wil wel heel duidelijk zijn. We halen niet een zomaar vrouw binnen, maar Manisha Thakker, met al haar talenten en kwaliteiten.