CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

We'R Nutrition nieuwe partner van Beerschot

Beerschot heeft er weer een nieuwe partner bij. We'R Nutrition is een bedrijf gespecialiseerd in plantaardige proteïneshakes. Broers Gert en Wout begonnen tijdens de lockdown met hun bedrijf, lanceerden ondertussen twee smaken van hun plantaardige shakes en zijn sinds vorige week partner bij Beerschot.

“We staan al een pak verder dan dat we drie jaar geleden gehoopt hadden”, lacht Gert. “Samenwerken met een voetbalclub als Beerschot is een mijlpaal voor ons als bedrijf. Iets waar we in onze stoutste dromen nog niet van gedroomd hadden. 

“We begonnen ons bedrijf omdat we gezondheid en veerkrachtigheid heel erg belangrijk vinden”, vult Wout aan. “Mensen vooruit helpen, dat was ons doel. We hebben twee jaar enkel de focus gelegd op de ontwikkeling van onze producten. We wilden een zo sterk mogelijk product maken, dat we hier vandaag staan, is het bewijs dat dat gelukt is”, glimlacht hij.

“Wat ons product zo speciaal maakt?”, gaat Wout verder. “We werken enkel met plantaardige producten. En nee, dat is niet alleen voor vegans (lacht). Ik heb zelf een aantal jaar geleden een nierprobleem gehad. Gewone shakes met dierlijke eiwitten verminderen de functies van je nieren. Op lange termijn is dat niet goed, voor niemand trouwens, niet enkel voor mensen met een nierprobleem. Bij plantaardige eiwitten heb je dat probleem niet, dokters raden dat dus ook vaak aan.”

“Maar waar we ons echt onderscheiden is het feit dat we onze plantaardige shakes zonder Soja, -suiker, gluten en lactose maken”, vindt Gert. “Daarbovenop voegen we onder andere Kurkuma, Magnesium en verteringsenzymes toe. Dat maakt dat onze shakes licht verteerbaar zijn en niet alleen lichamelijk een effect hebben, maar ook de werking van de hersenen ondersteunen. Ons product is dus ook geschikt voor mensen die niet sporten.”

“Maar uiteraard is er ook veel meerwaarde voor atleten”, vult Wout aan. Head of performance Pieter Jacobs legt uit hoe Beerschot de shakes zal inzetten. “We werkten hiervoor al met proteïneshakes en dat blijven we doen. Na elke training krijgen onze spelers tijdens de cooling down een shake om hun spierherstel te bevorderen.”

Zelf benieuwd naar de positieve effecten van dit supplement? Bezoek nu de website van We'R Nutrition!

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts