CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Veranderingen aan hoofdingang en stadionplan

Beerschot voerde de afgelopen twee weken werken uit aan de hoofdingang van het stadion. Deze werken werden opgelegd door de stad Antwerpen en de lokale politie om de veiligheid te vergroten en waren vastgelegd in de concessie van het stadion. Lees er hieronder alles over.

Er werden onder andere nieuwe poorten gezet, er werd een tweede ticket corner voorzien aan de straatkant en de esplanade voor de fanshop werd volledig omheind. Al deze gebieden worden op wedstrijddag zo deel van het stadion. Dit zorgt ervoor dat er een aantal zaken veranderen voor onze fans, en dit vanaf de wedstrijd tegen Oostende. 

  • Fans van Tribune 1 zullen nu tijdelijk binnen moeten komen aan de tourniquets achter tribune 4. Er worden nog nieuwe tourniquets geplaatst aan de hoofdingang voor fans van tribune 1.
  • Fans zullen zich vrij rond het stadion kunnen bewegen eens ze binnen zijn. Zo kan je dus een pint gaan pakken met mensen op een andere tribune of tijdens de rust naar het themacafe gaan. Hierdoor kunnen fans van tribune 1 ook naar de esplanade gaan voor de fanshop om van eetgelegenheden gebruik te maken. Ook kunnen fans uit tribune 3 en 4 gebruik maken van de eetformules in ons Museum XIII zonder van plek te moeten wisselen zoals nu het geval was.
  • Bijgevolg wordt er een extra ticketcontrole gedaan aan elke toegangstrap van de tribune. Om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plaats gaat zitten. Hou jouw abo of ticket dus klaar als je de trap op gaat.
  • De ticket corner wordt op wedstrijddagen verplaatst naar de straatkant. Op matchdagen zal de ticketverkoop en het afhalen van de uitnodigingen voorzien worden aan de loketten aan de straatkant. Deze loketten bevinden zich in een nieuwe zwarte container aan de hoofdingang. Tijdens de week blijft de huidige ticket corner in gebruik.
  • De esplanade voor de huidige ticket corner en fanstore worden stadiongebied. Dat wil zeggen dat mensen uit tribune 1, 2, 3 en 4 daar van de eetgelegenheden gebruik kunnen maken. Maar ook dat je enkel de fanstore kan bezoeken op matchdag als je een geldig ticket hebt voor de wedstrijd.
  • Let op, eens je binnen in het stadion bent, kan je niet opnieuw naar buiten om op een later moment weer binnen te komen. Als je dus van plan bent om op wedstrijddag de fanstore te bezoeken, hou er dan rekening mee dat je daarna niet meer terug uit het stadion kan