CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

UNIQ Estates wordt nieuwste partner

UNIQ Estates is Beerschots nieuwste partner. Het vastgoedbedrijf, dat zich specifiek focust op Vlamingen die een eigendom willen kopen in Spanje, zal dit seizoen op de LED-boarding en naast onze doelen te zien zijn. Medezaakvoerder Stijn Herbosch is al jarenlang trouwe supporter en wordt nu ook partner van de club. “Wij willen onze klanten van A tot Z begeleiden.”

“Ik ben deze zaak begonnen samen met medezaakvoerder Serge Claes”, vertelt Herbosch “Ik woon hier in België en hij in Spanje. Kort nadat we samen afstudeerden, vertrok Serge richting Spanje terwijl ik hier begon als vastgoedmakelaar. Ik stuurde toen geregeld al een aantal mensen door naar Serge als ze iets in Spanje wilden kopen. We merkten dus dat daar heel erg veel vraag naar was.”

“Zo werd UNIQ Estates geboren. Om Nederlandstalige kopers te begeleiden op de Spaanse markt. Eerst deden we alles samen met twee, ondertussen zijn we met zes mensen, twee hier in België en vier in Spanje. We focussen ons vooral op de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Almeria. Daar bieden we nieuwbouwappartementen en nieuwbouwvilla’s aan. Onze bedoeling is om de drempel zo laag mogelijk te maken. Met die aanpak willen wij het verschil maken.”

“Wij willen onze klanten begeleiden van A tot Z. Een woning kopen bij UNIQ Estates is klant zijn voor het leven. Met ons netwerk in Spanje kunnen we hen helpen met alles: van meubels aankopen tot het verhuren van hun eigendom als ze er zelf niet zijn. De bedoeling is om zo onze klanten bij te staan bij alles wat met hun woning te maken heeft. Iets kopen in Spanje moet immers voor rust zorgen, niet voor extra stress”, knipoogt Herbosch.

“Nu zetten we hier bij Beerschot in op visibiliteit”, gaat Herbosch verder. “Ik heb zelf paars bloed en zit al jaar en dag met mijn vader en broer in vak J. Het zal nu wat pendelen worden tussen tribune 3 en tribune 1 (lacht). Maar dat neem ik er graag bij.”

Vraag nu jouw brochure aan

Interesse in vastgoed in Spanje?

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts