CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS

Tribune 1 mag open

Tribune 1 mag opnieuw open! De wedstrijd tegen Lommel zal dus doorgaan met publiek op tribune 1. De club wil iedereen bedanken die dit mee mogelijk heeft gemaakt en nodigt al z’n supporters uit om er vrijdag één groot feest van te maken. 

Beerschot kreeg woensdagnamiddag de officiële mededeling dat tribune 1 opnieuw open mag. De club moest wachten op die officiële communicatie vooraleer het z’n fans kon informeren en kon starten met de losse ticketverkoop. 

Beerschot leverde de afgelopen maanden heel wat werk om tribune 1 opnieuw klaar te krijgen. Zo werden er onder andere nieuwe evacuatietrappen geplaatst. Werd er een automatisch sprinklersysteem geïnstalleerd, een nieuwe omheining gezet, een nieuw platform voor andersvaliden voorzien en werd de stalen constructie behandeld met brandwerende verf. De club wil DCA, al z’n onderaannemers en de bevoegde instanties bedanken voor het harde werk.

Propere zitjes

Beerschot liet afgelopen week ook alle zitjes kuisen door All-services en Be-clean. Zo kunnen al onze fans genieten van een propere stoel tegen Lommel

€5 op jouw drankkaart

Elke abonnee kreeg bij aankoop van zijn abonnement €5 dranktegoed. Dat tegoed wordt vrijdag om 13u op jouw abonnement gezet. Zo kan je het vrijdagavond al gebruiken.