A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS

Ticketinfo Lommel

Lommel - Beerschot werd deze week opnieuw ingepland. De uitwedstrijd wordt afgewerkt op 07/02/2024. Tickets die door supporters aangekocht werden voor die wedstrijd in de ticket corner, blijven geldig. Indien u niet meer kan komen naar de wedstrijd door de verplaatsing, kan u dat ticket laten terugbetalen. Dit kan enkel maar fysiek in onze ticket corner als u uw ticket rechtstreeks aankocht in onze ticket corner. Hebt u een ticket aangekocht via een supportersclub, dan neemt u best contact op met die supportersclub over een terugbetaling.

Hebt u een ticket aangekocht voor Lommel - Beerschot en kan u niet meer komen? Kom dan langs in onze ticket corner op zondag 28/01 vanaf 11u, dinsdag 6/02 van 18u tot 20u of vrijdag 02/02 van 17u-20u. Dan annuleren wij uw ticket en krijgt u het betaalde bedrag cash terug.

Had u nog geen ticket voor Lommel - Beerschot? Dan kan u er nog één aanschaffen via een supportersclub of zelf in onze ticket corner op dinsdag 6 februari van 18u tot 20u. Het bezoekersloket in Lommel blijft gesloten op de dag van de match.

 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts