CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS, TICKET NIEUWS

terugbetaling tickets OHL-Beerschot

Supporters die een ticket hebben gekocht voor OHL-Beerschot (14/03), kunnen hun geld terugkrijgen. Het geld van de tickets voor het bijwonen van de wedstrijd in Leuven, zal terugbetaald worden aan de supportersclubs. Ook wie een ticket kocht voor de grote schermen, zal op een terugbetaling kunnen rekenen. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden en de onzekerheid, vragen we van hen nog even geduld en begrip.

Onze abonnees hadden al dik 5500 tickets gekocht voor de finalematch op grote schermen in het Olympisch Stadion. Dik 650 gelukkigen hadden dan weer een plaatsje in het King Power stadion in Leuven. Allemaal kunnen ze het geld van de gekochte tickets terugbetaald krijgen.

Wie een ticket had bemachtigd voor de verplaatsing, moest dat via een supportersclub doen. Onze medewerkers van de ticket corner zullen snel contact opnemen met de supportersclubs en het geld aan hen terugbetalen. Daarna kunnen de supportersclubs de terugbetaling regelen of afspraken maken.

Ook de enkele duizenden supporters die een ticket hebben voor de grote schermen zullen hun geld kunnen terugkrijgen. Wanneer en hoe dat zal gebeuren is op dit moment moeilijk te bepalen. Enerzijds is er nog geen enkele duidelijkheid over het al of niet spelen van de finalematch. Mogelijk wordt OHL-Beerschot nog gespeeld en beslist de club opnieuw grote schermen te plaatsen. In dat geval sluiten we niet uit dat supporters de kans krijgen hun ticket(s) te behouden. Bovendien zijn we voor de terugbetaling afhankelijk van externe partners en bezetting in onze ticket corner. In deze periode van strenge Corona-maatregelen is het bijzonder moeilijk te organiseren. We wachten daarom op meer duidelijkheid op alle vlakken en vragen daarvoor begrip van onze supporters. Van zodra mogelijk, geven we meer info.

Hou jullie gezond beste supporters!

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts