CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

Supporter zondag in je bubbel

Zondag is het zover. De wedstrijd waar we allemaal al lang naar uitkijken. Beerschot investeert 100 000 euro om veilig te kunnen trainen en spelen, en zal ook zondag geen enkel risico nemen. Het is van levensbelang dat we -het team en de supporters- op matchday alle opgelegde maatregelen volgen. Enkel dan brengen we geen andere Beerschotsupporters, noch onze familieleden en kennissen, in gevaar en kunnen we later weer samen vieren. Supporter enkel in je paarse bubbel en kom daarbuiten niet samen!

Net als de andere profclubs doet Beerschot er sinds de heropstart van de trainingen alles aan om op een veilige manier te kunnen voetballen. We volgen het uitgebreide en strenge protocol van de Pro League strikt op. We investeerden zelfs in extra tests, naast de wekelijkse en verplichte tests door de Pro League. Daarnaast legden we ook onze tegenstander van vorige zondag, Patro Eisden, op zich te laten testen en deelden we in die kosten.

Supporter in je paarse bubbel en kom daarbuiten niet samen!

Beerschot heeft nog geen enkele positieve test , en in het geval van een besmetting, voorziet het protocol duidelijke richtlijnen om verdere besmettingen bijna uit te sluiten, zowel in de eigen ploeg als bij de tegenstander. In totaal zal Beerschot dit jaar zo’n 100 000 euro investeren om z’n spelers, trainers en medewerkers veilig en gezond te laten werken. We zijn er daarom van overtuigd dat we de risico’s tot een minimum herleiden en dat profvoetbal in deze situatie en op dit moment nog veilig en te verantwoorden is.

Ondanks de inzet en het belang van de wedstrijd tegen OHL, spreekt het voor zich dat Beerschot zich zowel voor als na de wedstrijd -bij eender welke afloop- strikt zal houden aan de opgelegde voorschriften en maatregelen. We zullen ontmoetingen en samenkomsten van spelers en supporters vermijden en ontraden.

Ondanks de passie en de emotie, moeten we zondag begaan zijn met de gezondheid van al onze supporters en hun naasten. We vragen onze supporters de match in hun bubbel te beleven en op geen enkel moment samen te komen met andere supporters. Laten we er zondag vol voor gaan, op het veld, en voor de TV. Maar laten we ook respect hebben voor elkaar en alle Beerschotsupporters. We maken dit later goed. Als het weer kan. Gezond en veilig.

Jupiler Pro League

1 Club Brugge 76 pts
2 R. Antwerp F.C. 60 pts
3 RSC Anderlecht 58 pts
4 KRC Genk 56 pts
5 KV Oostende 53 pts

XIII teamwear

ontdek onze webshop