CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Praktische info Beerschot - Club Luik

Beerschot speelt zondagmiddag tegen Club Luik. Kom jij naar de wedstrijd? Dan zetten we alle praktische info nog even op een rijtje.

GEEN TICKETVERKOOP MEER OP MATCHDAG
Wegens veiligheidsmaatregelen opgelegd door de bestuurlijke overheid mogen er geen tickets meer verkocht worden op wedstrijddag. De loketten aan de ticket corner zullen enkel open zijn voor het opladen van cashlesskaarten en voor het afhalen van uitnodigingen. Koop uw tickets dus op voorhand.

KOM TIJDIG NAAR HET STADION
Beerschot vraagt alle supporters om tijdig naar het stadion te komen en ook tijdig binnen te komen. Om te vermijden dat mensen de aftrap missen wegens drukte aan de tourniquets raadt Beerschot aan om minstens 30 minuten voor de aftrap naar binnen te komen of zich naar de ingang te begeven.

PARKING EN MOBILITEITSALTERNATIEVEN
Kom je graag met de auto naar ’t Kiel? Hou dan rekening met file en weinig parkeerplekken rond het Olympisch Stadion. Wil je parkeren op wandelafstand van het stadion? Dan raadt de club aan om te parkeren bij P+R Olympiade (gratis voor de eerste 12u) of APCOA parking Den Tir (maximaal €5). Beide parkings zijn op ongeveer 10 minuten wandelafstand van het stadion.

Kom je liever met de tram? Neem dan tram 2 (afstappen aan halte schijfwerper) of tram 6 (afstappen aan halte Olympiade en dan 10 min wandelen). Let op, de laatste trams rijden om 23:59 (tram 2, halte schijfwerper) en 00:29 (tram 6, Olympiade). Meer info over tram en bus kan je hier terugvinden.

CONSUMPTIEKAART OP VOORHAND OPLADEN, VOORKOMT WACHTRIJEN
Voorkom lange wachtrijen bij het opladen van jouw cashlesskaart. Doe dit op voorhand:

Online: via  CASHLESS OPLADEN

Ga op onze website naar beerschot.tickethour.be 
Klik op de optie 'CASHLESS'.
Geef jouw kaartnummer in. Dat zijn de 9 cijfers die achteraan je abonnement of consumptiekaart staan.
Kies de waarde die je wil toevoegen en betaal met Bancontact of Ideal.
Via app (zowel voor IOS als ANDROID)

Download de gratis app 'STARNET CASHLESS'.
Maak een account aan.
Selecteer 'Beerschot'.
Voer je kaartnummer in. Dat zijn de 9 cijfers die achteraan je abonnement of consumptiekaart staan.
Kies de waarde die je wil toevoegen aan jouw kaart. Betaal met Bancontact en Maestro.