CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Praktische info Beerschot – Club Brugge

Beerschot speelt woensdagavond een topwedstrijd tegen Club Brugge in de Croky Cup. Al meer dan 9.500 tickets vlogen de deur uit. De club is blij dat er opnieuw zo veel supporters afzakken naar ’t Olympisch Stadion. Om alles vlot te laten verlopen, zetten we nog even alle praktische info op een rijtje.

Kom tijdig naar het stadion

Beerschot vraagt alle supporters om tijdig naar het stadion te komen en ook tijdig binnen te komen. Om te vermijden dat mensen de aftrap missen wegens drukte aan de tourniquets raadt Beerschot aan om minstens 30 minuten voor de aftrap naar binnen te komen of zich naar de ingang te begeven. Er zal in VAK I ook een tifo ontrold worden. Daarom vragen we iedereen in dat vak om voor 20u30 in het vak te zitten.

Om onze fans te verwennen zullen er extra activiteiten zijn op het pleintje voor de fanshop en de ticket corner. Er wordt een extra bar geopend in de nieuw geplaatste witte container alsook een DJ-set voorzien die twee uur voor aanvang van de wedstrijd start.

Parking en mobiliteitsalternatieven

Kom je graag met de auto naar ’t Kiel? Hou dan rekening met file en weinig parkeerplekken rond het Olympisch Stadion. Wil je parkeren op wandelafstand van het stadion? Dan raadt de club aan om te parkeren bij P+R Olympiade (gratis voor de eerste 12u) of APCOA parking Den Tir (maximaal €5). Beide parkings zijn op ongeveer 10 minuten wandelafstand van het stadion.

Kom je liever met de tram? Neem dan tram 2 (afstappen aan halte schijfwerper) of tram 6 (afstappen aan halte Olympiade en dan 10 min wandelen). Let op, de laatste trams rijden om 23:59 (tram 2, halte schijfwerper) en 00:29 (tram 6, Olympiade). Meer info over tram en bus kan je hier terugvinden.

Consumptiekaart op voorhand opladen, voorkomt wachtrijen

Voorkom lange wachtrijen bij het opladen van jouw cashlesskaart. Doe dit op voorhand:

Online: via  CASHLESS OPLADEN

 • Ga op onze website naar beerschot.tickethour.be 
 • Klik op de optie 'CASHLESS'.
 • Geef jouw kaartnummer in. Dat zijn de 9 cijfers die achteraan je abonnement of consumptiekaart staan.
 • Kies de waarde die je wil toevoegen en betaal met Bancontact of Ideal.

Via app (zowel voor IOS als ANDROID)

 • Download de gratis app 'STARNET CASHLESS'.
 • Maak een account aan.
 • Selecteer 'Beerschot'.
 • Voer je kaartnummer in. Dat zijn de 9 cijfers die achteraan je abonnement of consumptiekaart staan.
 • Kies de waarde die je wil toevoegen aan jouw kaart. Betaal met Bancontact en Maestro.
   

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts