CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

Nieuwe afhaaldagen

Gezien de ernstige situatie en de verscherpte maatregelen, moeten de geplande afhaaldagen gecanceld worden. We werken een reservatiesysteem uit waardoor je binnenkort je shirt en/of je abonnement kan komen afhalen op afspraak, in de vernieuwde fanshop.
 

Al vele honderden supporters hebben hun abonnement en shirt afgehaald tijdens de eerste afhaaldagen van vorige week. Alles was die 3 dagen coronaproof en volgens de opgelegde maatregelen. Intussen is de situatie echter verslechterd en zijn de voorschriften verscherpt. Daardoor achten we het beter en verstandiger geen groepen van supporters meer te laten bijeenkomen aan ons stadion. Alle afhaaldagen worden geschrapt, ook voor fans die enkel een abonnement hebben besteld.

Opdat onze supporters hun abo en/of shirt toch zouden kunnen komen afhalen, voorzien we volgende week een reservatiesysteem. Je zal daarin een afspraak kunnen maken zodat we je in de tweede helft van augustus gezond en veilig kunnen bedienen in onze fanshop. De fanshop in het Olympisch Stadion ondergaat op dit moment een grondige make-over zodat we onze Thirteen teamwear en de andere Beerschot artikelen mooier en beter kunnen tonen.