CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Mysteryvoetbalbox is nieuwe shirtsponsor van Beerschot

Mysteryvoetbalbox is de nieuwe shirtsponsor van Beerschot. Het Nederlandse bedrijf specialiseert zich in de verkoop van voetbalshirts. Mysteryvoetbalbox was eerder ook al shirtsponsor in Nederlandse eredivisie en nu dus ook in de Belgische Challenger Pro League. “Een partnership met Beerschot was voor ons de logische volgende stap.”

Maak kennis met Martin en Jesse de Gier; vader en zoon die samen Mysteryvoetbalbox oprichtten. “Tijdens corona was ik op zoek naar een extra bezigheid”, vertelt Jesse de Gier. “Samen met mijn vader kwam ik dan op het idee om voetbalshirtjes te verkopen in mystery boxen. Klanten die bij ons zo’n box kopen, weten dus niet op voorhand welk shirt ze zullen krijgen. Maar die experience van een shirt te ontdekken dat je niet had verwacht, maakt het natuurlijk zo’n succes."

“We moeten eerlijk zijn, dat idee bestond al in Engeland”, pikt Martin in. “Maar tot onze verbazing deed nog niemand in Nederland en België hetzelfde, terwijl er duidelijk wel vraag naar was. We zijn drie jaar geleden spreekwoordelijk begonnen in onze garagebox met een opslagruimte van vier vierkante meter. Vandaag zijn we al vier keer moeten verhuizen naar een grotere locatie en werken we met acht mensen achter de schermen van ons bedrijf.”

“Hoe ik onze snelle groei verklaar? Wij werken enkel met officiële shirts en hebben een systeem waarbij mensen kunnen aangeven wat ze wel en niet willen ontvangen”, gaat Martin Verder. “Je kan bij ons bijvoorbeeld ingeven: ik wil een shirt van een top-5 competitie, ik sluit die kleuren en clubs uit en in maat L. Die ruimte voor personalisatie binnenin het gegeven van verrast worden, maakt bestellen bij ons makkelijk.”

“Onze grootste uitdaging was dat mensen eerst niet geloofden dat onze shirts echt waren”, vult Jesse zijn vader aan. “Wij kopen echter uitsluitend bij clubs en erkende leveranciers. Zo garanderen we de kwaliteit van onze voetbalshirts en zorgen we ervoor dat mensen enkel officiële shirts krijgen. Dat hebben we op termijn dan uitgebreid met ook matchworn shirts en gesigneerde truitjes om zo ons gamma nog verder uit te breiden.”

“We willen ook graag ons merk verder uitrollen in België. Daarom was een partnership met Beerschot de volgende logische stap. We zullen niet enkel pronken op het shirt van Beerschot, maar ook extra shirts afnemen. Zowel matchworn als gewone officiële shirts om in onze boxen te steken. Zo maken fans dus kans om bij ons gedragen wedstrijdshirts in hun box te krijgen.”

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts