CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS, A-KERN NIEUWS

KOOP JE ABONNEMENT VOOR DE LAATSTE 5 WEDSTRIJDEN

Beerschot begint als leider in de tweede periode aan 2020. Van de laatste 8 wedstrijden zijn er 5 in ons Olympisch Stadion. Wil je het slot van de spannende competitie niet missen, koop dan een mini-abonnement. Je krijgt 1 wedstrijd gratis en hoeft je niks aan te trekken van de (strenge) voorwaarden bij de aankoop van losse tickets. Vanaf nu online te bestellen. Binnenkort af te halen en te kopen in de ticket corners. Wil je nog een seat in tribune 3, wees dan snel.

Nog 8 wedstrijden en dan weten we wie dat felbegeerde finaleticket pakt. Ondanks een uitschuiver in Lommel en een zwaar programma staat Beerschot alleen eerste. 5 sterke thuiswedstrijden kunnen ons dichtbij de tweede periodetitel brengen. Laten we het Kiel doen daveren en samen strijden voor elk punt. We openen het nieuwe jaar meteen met 2 thuiswedstrijden! Bekijk hier de kalender.

Wie nog geen abonnement heeft en dit belangrijk en spannend slot niet wil missen, kan vanaf nu een abonnement kopen voor de resterende 5 thuiswedstrijden. In tribune 3 zijn er nog plaatsen in vakken J en K. In tribune 4 is er nog geen enkel vak uitverkocht. Wees snel. Er zijn tal van voordelen:

-je krijgt 1 wedstrijd gratis
-je moet geen rekening houden met de voorwaarden voor ticketverkoop
-stel dat we de finale spelen, dan kan je, net als de andere abonnees je seat verlengen

BESTEL HIER JE ABONNEMENT ONLINE

De mini-abonnementen kunnen afgehaald en gekocht worden in onze ticket corners

Olympisch Stadion

zat 4/01   10u-13u
don 9/01  17u-19u
vrij  10/01 vanaf 17u

Beerschot Pop-up Store (Hopland 4)

woe  08/01 10u-13.30u en 14.30-18.00u

PRIJZEN MINI-ABONNEMENT
Volwassenen -16 jaar -6 jaar
T3 79 euro 39 euro gratis
T4 69 euro 39 euro gratis
T1 89 euro 39 euro gratis

Voor andersvaliden is het mini-abonnement gratis. De begeleiders betalen 40 euro. Zij kunnen terecht in de ticket corner van het Olympisch Stadion.