CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Konstantopoulos en Van Himbeeck vertrekken op interlandbreak

Beerschot vaardigt tijdens deze interlandperiode twee internationals af. Tolis Konstantopoulos werd opgeroepen voor de U21 van Griekenland. Axl Van Himbeeck zit dan weer in de selectie voor de U19 van de Rode Duivels. Emile Doucouré was opgeroepen voor de U17 van de Rode Duivels, maar hun kwalificatietornooi voor het EK werd geannuleerd.

Konstantopoulos reist af richting Griekenland voor twee EK-kwalificatiewedstrijden met de U21. Daarbij nemen de Grieken het op tegen Kroatië en Portugal. Na twee speeldagen staat Griekenland 2e in hun kwalificatiegroep, terwijl Portugal aan de leiding staat. Kroatië staat dan weer laatst in Groep G.

Axl Van Himbeeck is dan weer opgeroepen door bondscoach Wesley Sonck voor de U19 van de Rode Duivels. Met die selectie speelt onze middenvelder oefeninterlands tegen de U19 van Frankrijk en Nederland.

Emile Doucoure was dan weer opgeroepen voor de U17 van de Nationale ploeg. Zij speelden normaal drie kwalificatiewedstrijden in Israël maar die matchen werden geannuleerd.