CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

Het Beerschot Museum is weer wat rijker

Ook Patrick Vervoort, Marc Schaessens en Bram Verbist doen schenkingen aan het Beerschot Museum

Beerschot blijft onverminderd en onverstoord verder werken aan de opbouw van zijn clubmuseum, dat in normale omstandigheden over een aantal maanden in het Olympisch Stadion zijn deuren zal openen.

De voorbije weken mochten we weer schenkingen ontvangen van een drietal ex-spelers met een echt Beerschothart. Zowel Bram Verbist, Marc Schaessens als Partrick Vervoort gingen op hun zolder of in hun kelder op zoek naar hun kartonnen dozen en andere foto-albums en pikten daar een aantal originele dingen uit, die ze met veel plezier aan het Museum schenken en/of in bruikleen geven. Trofeeën, originele truitjes, ongezien fotomateriaal, onder meer van een "even onvergetelijke als plezante stage in Zaïre, midden jaren '80", alsook de Beerschot-lp die in dezelfde periode de muziekmarkt werd opgesmeten.

Patrick Vervoort, die als Beerschotspeler deelnam aan het WK 1986 in Mexico, schenkt verder graag een foto van hem in Rode Duivels-tenue. Ook een leuk hebbedingetje.

Hebt u nog mooie souvenirs, originele foto's uit lang vervlogen tijden of andere memorabilia over Beerschot die in ons museum niet zouden misstaan en die u graag ter beschikking stelt, graag een mailtje dan naar museum@beerschot.be