CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

help mee bouwen aan de toekomst

Je kan Beerschot helpen door mee te werken aan een onderzoek van de club en de UA naar de beleving op het Kiel. Vul de enquête in en maak kans op enkele prijzen. Je mening is belangrijk.

K. Beerschot V.A. bouwt voortdurend aan de toekomst, zowel op als naast het veld. Telkens opnieuw zijn we bezig met het creëren en verbeteren van nieuwe belevingen bij wedstrijddagen maar ook daarbuiten. Zo werden de laatste maanden bijvoorbeeld al een pop-up store, een nieuwe website, nieuwe merchandise en een Beerschot Business Club opgestart.

Hierbij is het echter belangrijk voor K. Beerschot V.A. om ook te weten hoe jij deze ervaringen ziet en ervaart, zodat wij nog een verdere kwaliteitsverbetering en zonodig aanpassingen in ons aanbod kunnen realiseren. Daarom zouden wij graag maximaal 5 minuten van jouw tijd willen vragen om te helpen door het invullen van de volgende enquête:

https://uantwerpen.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_42TsWm2WwjDjflb

K. Beerschot V.A. neemt dit onderzoek serieus en heeft daarom een samenwerking opgestart met de Universiteit Antwerpen. Yannick Vanthillo en Anthony Marques zijn de twee studenten van de Universiteit Antwerpen die dit onderzoek zullen coördineren en de resultaten zullen verwerken. Zaterdag bij de wedstrijd tegen Virton zullen zij ook in ons Olympisch Stadion mensen aanspreken om de enquête in te vullen.

Wij stellen jouw mening als supporter en/of business partner enorm op prijs, alvast bedankt voor je tijd en medewerking!

Onder de inzendingen verloten we 10 winnaars welke de volgende prijzen kunnen winnen: 1 gesigneerd shirt, 1 gesigneerde wedstrijdbal, 3 mutsen naar keuze (o.v.v. beschikbaarheid) en 5 duo-tickets voor een wedstrijd naar keuze.

Met vriendelijke groeten,

Günther Peeters

Commercieel Directeur K. Beerschot V.A.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts