JEUGD NIEUWS

GROW Voetbalschool

Groeien, Rijpen, Ontdekken en Worden, kortweg GROW. Zo klinkt de naam van Beerschot’s voetbalschool. Jongens van 5 tem 9 jaar krijgen de kans om te proeven van voetbal in combinatie met bewegingsleer en loopcoördinatie in een ontspannen kader.

 

Ook voetballertjes met reeds enige ervaring krijgen de kans om onder leiding van onze elite coaches zich verder te ontwikkelen via een gevarieerde en uitdagende oefenstof: techniek, wedstrijdvormen, spelvormen,…

 

Vanaf 02/10/2021 tot eind mei 2022 zullen er elke zaterdag trainingen plaatsvinden van 14u00 tot 16u00 (exacte info volgt na inschrijving). De trainingen gaan door in het Stedelijk Lyceum Topsport, Edegemsesteenweg 100 , 2610 Antwerpen (Topsportschool naast het jeugdcomplex van K Beerschot VA) en staan onder begeleiding van elite trainers van K Beerschot VA.

 

We werken telkens met een 10 beurtenkaart (meer info zie inschrijvingslink onderaan).  Zo heeft u de flexibiliteit om optimaal uw trainingen in te plannen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Inschrijven kan het hele jaar door zolang er plaatsen vrij zijn.

 

Iedere deelnemer zal ingedeeld worden volgens leeftijd en zijn huidig niveau en binnen de trainingen kunnen doorgroeien. Tevens bestaat de mogelijkheid tot doorstroming naar Generation XIII de jeugdacademie van K. Beerschot V.A. De jeugdscouts van Beerschot zijn telkens aanwezig op de trainingssessies.

 

Voor extra vragen kan je terecht bij: andre.sadzo@beerschot.be

 

Inschrijven doe je hier

Jupiler Pro League

1 Club Brugge 76 pts
2 R. Antwerp F.C. 60 pts
3 RSC Anderlecht 58 pts
4 KRC Genk 56 pts
5 KV Oostende 53 pts

XIII teamwear

ontdek onze webshop