CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS, JEUGD NIEUWS

Frédéric Frans trekt naar Hasselt

Beloftencoach Frédéric Frans zal volgend seizoen hoofdcoach worden bij Sporting Hasselt. De ploeg uit Limburg komt volgend seizoen uit in eerste amateurklasse. Frans was sinds dit seizoen actief bij de U23 van Beerschot en als assistent bij de A-kern nadat hij zijn spelerscarrière op ’t Kiel afsloot in 2023. Beerschot Frans veel succes bij Hasselt.

Frédéric Frans kwam in januari 2020 over van Lierse. Op vier seizoenen bij de A-kern van Beerschot kwam hij uiteindelijk 67 keer in actie voor onze Beren. Na zijn actieve loopbaan als speler werd Frans beloftencoach bij Beerschot. Daar haalde hij in het afgelopen seizoen een tiende plek in derde amateurklasse. 

“Ik kijk met veel warmte terug op mijn eerste seizoen als coach bij Beerschot”, vertelt Frans. “Ik heb hier heel erg veel geleerd in mijn periode als hoofdcoach van de beloften en assistent van het eerste elftal. De overstap naar Sporting Hasselt is een logische volgende stap in mijn carrière waar ik kan instappen in een ambitieus project. Ik wil Beerschot bedanken voor alle kansen die ze mij gegeven hebben, en mij ook deze volgende stap in mijn carrière te gunnen.”

De club wil Frédéric Frans bedanken voor zijn passie en inzet tijdens zijn spelers- en coachestraject bij Beerschot en hem veel succes wensen bij Sporting Hasselt.