CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS, JEUGD NIEUWS

Frederic Frans is de nieuwe beloftencoach bij Beerschot

Frederic Frans wordt de nieuwe hoofdcoach voor de U23 van Beerschot. Hij zal de beloften van onze Beren coachen in derde amateurklasse. De 34-jarige ex-Beerschotspeler volgt Cederique Tulleners op. Frans zal buiten zijn werk met het tweede elftal ook mee assistent zijn bij de A-kern en stond vandaag mee op het trainingsveld bij de eerste training. "Heel erg blij dat ik mijn carrière hier bij Beerschot kan verderzetten."

"Toen het duidelijk werd dat ik mijn actieve loopbaan als voetballer niet zou verderzetten bij Beerschot zijn er vrij snel gesprekken opgestart om mij te houden in een andere rol", vertelt Frederic Frans. "Ik voel mij hier goed en ik heb ook aangegeven dat ik graag wilde blijven. Ik ben dan ook heel blij dat ik mijn carrière hier kan verderzetten. Ik zie dit als een eerste stap in mijn carrière als voetbalcoach."

"Vandaag sloot ik voor de eerste keer aan bij de A-kern als assistent. Dat is een goede voorbereiding voor mijn werk bij de beloften aangezien er al een heel aantal jongens hier meetrainen. Ook doorheen het seizoen zal ik bij de A-kern blijven aansluiten. Zo blijft de kloof tussen onze beloften ploeg en het eerste elftal hopelijk zo klein mogelijk."
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts