CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Dean Huiberts vervoegt Beerschot

Dean Huiberts tekende zaterdagmiddag een contract voor meerdere seizoenen bij Beerschot. De Nederlandse middenvelder komt over van PEC Zwolle. Huiberts werd vorig seizoen al uitgeleend aan Beerschot en maakt nu dus de definitieve overstap van de ploeg uit de eredivisie.

“Ik ben heel erg blij dat ik hier een nieuw contract kan tekenen”, glimlacht Huiberts bij de ondertekening van zijn contract. “Ik heb aan het einde van vorig seizoen een goed gesprek gehad met de coach over een verlengd verblijf. Ik voelde me goed in deze groep en bij dit team. Ik ben blij dat het nu zo ver is. Ik kijk er naar uit om me hier verder te ontwikkelen.”

Op de vraag of hij meteen inzetbaar is, antwoordt de Nederlander zonder twijfelen. “Ja, zeker. Ik ben bij Zwolle gewoon mee aan de voorbereiding begonnen. Ik heb er dus al heel wat trainingen opzitten. Ik verwacht om snel te kunnen aanpikken bij de trainingen en wedstrijdfit te zijn. Doordat ik de coach, het systeem en de groep al goed kende, verwacht ik snel inzetbaar te zijn.”

“Dean was voor ons één van de jongens die we graag wilden behouden na vorig seizoen”, vult coach Dirk Kuyt aan. “Dean kan op verschillende posities spelen en hij scherpt zo de concurrentie in de kern aan. Ik ben dan ook heel tevreden dat we hem definitief aan onze kern kunnen toevoegen.”