CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Communicatie tickets Beerschot – Club Brugge

Beerschot wil eerstdaags beginnen met de ticketverkoop van de bekerwedstrijd tussen Beerschot en Club Brugge. De club heeft alles in orde gebracht en wacht nog op de extra verkoopsvoorwaarden vanuit de bestuurlijke overheden. Die worden volgende week vastgelegd in een coördinatievergadering tussen de veiligheidsdiensten. Hieronder kan u al wel alle informatie in verband met de ticketverkoop terugvinden.

Tickets in alle categorieën zullen €10 kosten. Deze democratische prijs wordt gehanteerd voor fans van alle tribunes, VIPS, YBC en VOS-leden. Aangezien er in de beker gedeelde recette is, zal de helft van de opbrengst van de ticketverkoop naar Beerschot gaan, terwijl Club Brugge de andere helft opstrijkt.

Er zal een voorrangsperiode komen voor onze huidige abonnees. Zij krijgen de kans om hun eigen zitje aan te kopen tot een week voor de wedstrijd tegen Brugge. (25/10) Na deze voorrangsperiode worden niet-aangekochte plaatsen vrijgegeven aan het publiek. Mensen die geen abonnement hebben kunnen wel meteen vanaf de start van de ticketverkoop vrije plaatsen aankopen. Tickets zullen te koop zijn online via ticketing.beerschot.be en in onze ticket corner.

Info over de startdatum van de verkoop en mogelijk extra veiligheidsmaatregelen volgt later.