A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Clubmededeling over de Derby van zondag

Beste supporters,

 

Wij begrijpen de emoties over de recente resultaten en het vertoonde spel van de afgelopen weken. De hele club – bestuur, spelers, staf en medewerkers – werkt echter keihard om het tij te keren. Beerschot staat bekend om zijn fanatieke en gepassioneerde aanhang, en die steun hebben we nu meer dan ooit nodig. Jullie zijn het kloppend hart van de club en dat zal altijd zo blijven.

Het afgelopen weekend zijn de emoties hoog opgelopen. De naderende Derby heeft daar onmiskenbaar ook invloed op gehad. In aanloop naar deze wedstrijd zijn er zelfs enkele dreigementen geuit door supporters om de wedstrijd te verstoren tot zelfs stil te leggen bij een negatief resultaat. Dit druist in tegen de waarden van onze club en het voetbal.  Wij nemen hier nadrukkelijk afstand van en waarschuwen ook voor de ernstige en hoge boetes dit met zich mee kan brengen. Geld dat beter in de jeugd kan worden geïnvesteerd. Maar dat beseft en weet uiteraard iedereen.

Natuurlijk gaan wij niet uit van een negatief resultaat op de Bosuil. Onze spelers beseffen absoluut het belang van deze wedstrijd en zullen er, samen met onze 12de man, alles aan doen om te laten zien wie de ploeg van 't Stad is. Om hen nog een laatste aanmoediging te geven, organiseert de club een open training en ontmoetingsmoment met de spelers.

Deze open training vindt plaats op zaterdag. Jullie zijn allemaal van harte welkom in Tribune 3 vanaf 14u00. De training start om 14u30 en zal ongeveer een uurtje duren. Je dient wel een gratis ticket te registreren. Tickets kunnen worden verkregen via https://ticketing.beerschot.be of aan de ticketcorner, die zaterdag geopend is van 13:00 tot 14:30 uur.

De voetbalwet is van toepassing tijdens dit evenement. De togen zullen open zijn, zodat jullie je stem kunnen smeren en onze Mannekes nog een laatste duwtje in de rug kunnen geven.

We weten dat de club door woelige wateren vaart maar we hopen om allemaal samen Beerschot terug in de veilige haven te brengen. 

Het seizoen is nog lang en we zullen strijdvaardig blijven.

Supporters, samen trekken we dan ook graag als één blok naar de Bosuil.  Heel België zal zondag toekijken. Laat ons dan ook tonen dat we als club vechten voor elke centimeter en dat we de meest passionele supporters van het land hebben.  

Wij willen nu al iedereen bedanken voor de onvoorwaardelijke steun. 

 

We are 13, we are Beerschot!