CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Club Statement Dirk Kuyt in de Nederlandse media

Beerschot en hoofdcoach Dirk Kuyt vernamen met verwondering het nieuws dat dinsdagochtend in verschillende Nederlandse media verscheen. Daarbij wordt Dirk Kuyt genoemd als mogelijke partner om een club in Engeland mee over te nemen. Dit klopt niet. Coach Dirk Kuyt laat weten dat hij volledig gefocust is op zijn taak bij Beerschot.

“Het klopt dat er een aantal jaar geleden een piste was om een club over te nemen door Rob Jansen, waar ik bij betrokken was”, vertelt coach Dirk Kuyt. “Ik weet dat dit nog steeds de droom is van Rob om een club in Engeland over te nemen op een lager niveau en dan naar de Premier League te brengen. Hij wil daarbij spelers die hij begeleid heeft, betrekken omwille van hun expertise in het voetbal. Maar ik ben niet betrokken bij zijn huidige plannen en ik wil benadrukken dat mijn volledige focus op mijn taak bij Beerschot ligt. Dat heb ik ook aangegeven aan Rob.”

“Ik heb de ambitie om hier op korte, en hopelijk ook langere termijn iets neer te zetten. Er is voor mij dus geen ruimte of tijd om me met andere dingen bezig te houden dan met de uitdaging die hier voor me ligt op ’t Kiel”, besluit coach Dirk Kuyt.
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts