COMMUNITY NIEUWS, CLUB NIEUWS

Bronzen Rik krijgt steeds meer vorm

STORT VOOR BRONZEN RIK!

 

Jean Rylant geeft ons een update van Bronzen Rik. Als ex-Beerschotspeler en vriend van Rik is hij de peter van het project. En ook Jean ziet Bronzen Rik steeds meer vorm krijgen.

"Onze supporters denken allemaal hetzelfde, Rik Coppens verdient een plaats in ons stadion en moet dit geweldige seizoen nog meer paarse kleur geven. Dankzij onze geweldige achterban hebben we al een mooi bedrag kunnen verzamelen”

Ook Rapha, onze Oostenrijkse international, schonk €1000 voor Bronzen Rik. “Het is belangrijk dat een legende als Coppens een plaats krijgt in ons stadion. Hij was belangrijk voor Beerschot en voor het Belgisch voetbal. Daarom wil ik ook mijn steentje bijdragen. Voor Rik, voor onze geschiedenis en voor onze supporters.”

 

"Er moet nog maar een klein bedrag opgehaald worden", verduidelijkt Rylant, "maar door de nieuwe lockdown was het project on hold gezet. Nu beginnen we er opnieuw aan en ik hoop dat we die laatste euros snel verzamelen." "Een bijdrage hoeft niet groot te zijn. Elke euro telt. Rik verdient dit", besluit de peter van Bronzen Rik.

Stort je bijdrage op BE54 3631 9790 5197 en zorg ermee voor dat er binnenkort een borstbeeld van onze Beerschotlegende aan het Olympisch Stadion staat.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts