CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beveren - Beerschot op groot scherm

Op zondag 14 april om 13:30 gaat Beerschot op bezoek bij Beveren. Onze Mannekes zullen daar de strijd aangaan om de titel te pakken. Helaas kunnen er slechts 600 Kielse fans die wedstrijd bijwonen in het uitvak. Daarom voorziet de club een groot mobiel scherm van maar liefst 28m2 op ’t Kiel. Bij het behalen van de titel zullen ook onze spelers afzakken naar het Olympisch Stadion om samen met jullie te vieren.

De club richt een gezellig fandorp in op de bezoekersparking (tennisparking) aan het Olympisch Stadion, een perfecte locatie om iedereen te laten genieten van het groot scherm, zonder ons veld te belasten waar op 19/04 nog op gespeeld moet worden. Het fandorp zal niet enkel een groot scherm hebben, maar er zal ook een food corner zijn waar je verse pasta en hamburgers kan bestellen. Bovendien brengt onze partner AB-Inbev een grote mobiele tapwagen mee en openen we een extra bar om iedereen vlot van drank te voorzien. Ook de fanstore is open waar er nog steeds 40% korting is op alle match kits. Beerschot-DJ Tim Arisu zal zorgen voor de juiste beats voor en na de wedstrijd.

Het fandorp opent om 12:00 uur, om 19:30 uur voorzien we de last call. Om 20:00 uur wordt het fandorp dan gesloten. Dan kan een eventueel feest verder gaan in de omliggende cafés. De spelers worden om 17:30 uur op het Kiel verwacht. Supporters die erbij willen zijn, kunnen online of bij de ticketcorner tickets kopen. Een ticket kost €10, kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen. Als Beerschot dit weekend kampioen wordt, zal de uitreiking van de beker en de officiële kampioenenhuldiging sowieso pas doorgaan na de wedstrijd tegen Patro. Dit wordt samen met de Pro League georganiseerd op 19/04.

Op wedstrijddag kom je binnen via de tourniquet aan de hoofdingang van het Olympisch Stadion. Daar zal je jouw ticket moeten scannen. Het reglement van inwendige orde is zoals iedere thuiswedstrijd van toepassing. Kom je graag ook stoofvlees-friet of vol-au-vent met frietjes eten voor de wedstrijd in Museum XIII? Dan kan je dit bestellen via peter.caubergh@beerschot.be (let op, als je een maaltijd boekt in het Museum, moet je wel nog apart een ticket aankopen voor het grote scherm. Zonder ticket, krijg je geen toegang tot het stadion.)

Tickets voor dit evenement kan je hier online aankopen, of in onze ticket corner. Die is open op volgende momenten

  • Woensdag 10 april van 17u - 20u
  • Vrijdag 12 april van 17u – 20u
  • Zaterdag 13 april van 10u – 12u
  • Zondag 14 april van 10u30 – 12u
     

Beveren - Beerschot op groot scherm

Bestel nu jouw tickets

Kom mee onze Beren aanmoedigen op groot scherm, en wie weet volgt er wel een heus titelfeest na de match!

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts