CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS

Belangrijk formulier voor alle abonnees!

Ben jij een abonnee maar verkies je, zolang de huidige Covid-restricties gelden,  toch geen thuiswedstrijden te volgen? Help dan andere supporters en vul zeker bijgaand webformulier in.
In dit formulier kan je ook je recht op compensatie voor gemiste wedstrijden gebruiken. De compensaties die niet worden gebruikt, gaan integraal naar onze United by 13 Foundation en de jeugdwerking. Vind hier het formulier.

Feedback van onze supporters leert ons dat er abonnees zijn die, in deze uitzonderlijke omstandigheden, niet naar het voetbal willen komen zien. Beerschot heeft daar uiteraard begrip voor en wil die supporters de kans geven zich uit te schrijven voor de volgende wedstrijden. Op die manier creëren ze meer plaats voor andere supporters. Wil je, zolang de huidige maatregelen gelden, andere supporters helpen? Vul dan het webformulier hier in.

Ook voor de 5 euro compensatie vragen we je om het formulier in te vullen. Wil je voor elke wedstrijd waarop je, door de opgelegde maatregelen, niet welkom bent met je abonnement, 5 euro blijven krijgen? Geef dit dan tijdig aan in het formulier. Doe je het niet, gaat jouw 5 euro telkens naar onze United by 13 Foundation en steun je de club.

Voor de 2 gemiste thuiswedstrijden in augustus kregen onze supporters intussen  10 euro compensatie op hun drankkaart. Ook de abonnees van groep 2 die de thuiswedstrijd tegen Genk moesten missen, ontvangen binnenkort 5 euro. Dus wil je je recht op die compensatie blijven gebruiken, vul dan tijdig het formulier hier in. Zoniet steun je de club en onze Foundation United By 13.

We bedanken onze fantastische supporters voor de steun en de feedback.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts