CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS

Beerschot-Waasland Beveren uitverkocht

Alle tickets voor Beerschot - Waasland-Beveren zijn de Kielse deur uit. Lees aandachtig alle info en hou je aan de voorschriften. Zaterdag met 3200 achter onze Mannekes!

Tegen Waasland-Beveren (zat 16.15 uur) krijgt groep 2 de kans ons sterk presterend team aan te moedigen. De abonneees uit groep 2 kregen 6 dagen voorrang om een ticket te bestellen. Vrijdagochtend werden de 400 resterende tickets online besteld. Op die manier zijn we met 3200 en is Beerschot erin geslaagd om zoveel mogelijk abonnees te bedienen, rekening houdend met alle geldende voorschriften en protocols. Elk ticket hoort toe aan de abonnee waarvan de naam bij bestelling is doorgegeven. Het is verboden de tickets aan iemand anders te geven.

Beerschot blijft ook medewerking en begrip vragen aan z'n supporters in deze uitzonderlijke omstandigheden, om alles vlot en veilig te laten verlopen. Enkel samen kunnen we ervoor zorgen dat we onze Mannekes ook de volgende wedstrijden kunnen blijven steunen. Lees daarom aandachtig de info op je ticket en in je mails. We zijn genoodzaakt supporters van bepaalde zones tussen 2 uur en 1 uur voor de  aftrap te laten binnenkomen. Ook het verlaten van het stadion zal in blokken verlopen, aangegeven door de speaker.

De togen zijn open voor en tijdens de wedstrijd. Laad je drankkaart op voorhand op en ga na het bestellen onmiddellijk naar je zitje. De food trucks en de fanshop zullen gesloten zijn.

Beerschot spaart kosten noch moeite om de supporters op een veilige manier te ontvangen. Er worden meer dan 150 medewerkers ingeschakeld om alles in goede banen te leiden. Er zijn extra stewards en hosts die op wedstrijddag zullen helpen. Eenmaal in het stadion is het belangrijk onderstaande voorschriften strikt te volgen.

  • Ontsmet je handen regelmatig.
  • Hou overal afstand met supporters die niet in jouw bubbel zitten.
  • Hou je mondmasker altijd op (+12 jaar), ook als je zit.
  • Ga enkel op jouw genummerde seat zitten.
  • Ga niet rechtstaan tijdens het supporteren.
  • Verlaat jouw seat alleen om naar toilet en toog te gaan. Kom daarna onmiddellijk weer zitten.
  • Gebruik de aangegeven in- en uitgangen. Wandel niet tegen de stroom.
  • Luister naar de instructies van stewards (oranje) en hosts (geel). Zij helpen je.
  • Luister naar de instructies van de speaker.

Volg je de voorschriften niet, breng je andere supporters in gevaar. Je kan daarvoor gestraft en vervolgd worden.

Heb je vragen over de regeling, kom dan naar de ticket corner of mail naar tickets@beerschot.be of abonnementen@beerschot.be .

De ticket corner is zowel vrijdag als zaterdag open, enkel voor afhaling, info en vragen.

vrijdag     17-20 uur
zaterdag 13-16 uur