Green House Solutions, A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Beerschot Verwelkomt Green House Solutions als Nieuwe Shortssponsor.

Dit seizoen zullen onze Beren met trots de naam van Green House Solutions dragen op hun shorts, een stap die zowel de club als haar partners ten goede zal komen. "We willen een meerwaarde zijn voor zowel fans als voor businesspartners van de club," aldus Nick De Roeck, CEO van Green House Solutions.

 

Bij de ondertekening van de partnerovereenkomst reflecteerde De Roeck op het indrukwekkende groeitraject van zijn bedrijf. "Toen we in 2018 begonnen, deed ik alles zelf: van het opzetten van de website en het maken van offertes tot het plaatsen van zonnepanelen. Vandaag, zes jaar later, hebben we twintig vaste werknemers in dienst en zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector." 

 

Green House Solutions is ondertussen geëvolueerd van een bedrijf dat enkel zonnepanelen installeerde, naar een veelzijdige speler die ook thuisbatterijen, laadpalen, airco’s en warmtepompen aanbiedt. "We richten ons zowel op particulieren als op bedrijven," legt De Roeck uit. "Veel bedrijven beseffen nog niet welke mogelijkheden er voor hen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van zonnepanelen met een elektrisch wagenpark; dat is een winnende combinatie. Bij voldoende stroomproductie kan het overschot zelfs terug op het net worden geplaatst. Dit zijn allemaal belangrijke stappen in de energietransitie waar we middenin zitten."

 

Op de vraag wat het grootste doel is van het partnership met Beerschot, antwoordt De Roeck lachend: "Het hele stadion volleggen met zonnepanelen, dat zou een droom zijn die uitkomt. Maar vooral willen we onze boodschap verder verspreiden. We zijn onlangs gestart met het maken van videocontent over groene energieoplossingen. Veel mensen kennen het wel, maar weten niet precies hoe het werkt of hoe het hen kan helpen. Die trend willen we verderzetten, zowel voor de ‘gewone’ Beerschotsupporter als voor de businesspartners van de club."

 

Green House Solutions, gevestigd in Willebroek, is actief in heel België en heeft sinds zijn oprichting een sterke groei doorgemaakt, vooral in de Antwerpse regio. Via het businessnetwerk Sterck kwam het bedrijf in contact met Beerschot, wat resulteerde in dit nieuwe en veelbelovende partnerschap. 

 

We kijken uit naar een succesvol seizoen met Green House Solutions als trouwe partner aan onze zijde.

 

https://www.greenhousesolutions.be/