BUSINESS NIEUWS

Beerschot verlengt Partnership met Tiverdo

Beerschot gaat ook volgend seizoen in zee met Tiverdo Outdoor Living. Het bedrijf verkoopt alles voor de inrichting van tuinen. ‘Van tuinmeubelen tot buitenkeukens, je kan voor de volledige inrichting van uw tuin bij ons terecht”, vertelt zaakvoerder Tibo Verdonck.

De 24-jarige Verdonck begon twee jaar geleden met een webshop en opende vorig jaar een eerste fysieke showroom. “Een hele stap voor ons bedrijf. Maar je merkt toch dat mensen vaak fysiek dingen willen zien en voelen voor ze zo’n investering doen in hun tuinmeubelen of een ‘Big Green Egg’. Dus nemen wij met onze klanten rustig de tijd in onze showroom. Ik wil het anders doen dan de anderen, service komt bij mij op de eerste plaats.”

“Ik weet nog dat we begonnen met onze verkoop vanuit een klein magazijntje bij mij thuis. Nu hebben we onze eerste showroom en ik bekijk Beerschot een beetje als onze tweede showroom (lacht). We leverden hier de stoelen en tafels in de Coppens Lounge en in loge 19, zo kunnen de businessklanten van Beerschot ook al eens kennis maken met een deel van ons assortiment.”

“Al doen we veel meer dan enkel tafels en stoelen”, vertelt hij er snel bij. “Eigenlijk willen we de partner worden voor iedereen die hun bestaande of nieuwe tuin wil inrichten. De bedoeling is dat klanten bij ons terecht kunnen voor tuinmeubilair, barbecues en dergelijke, maar dat wij bijvoorbeeld ook klanten kunnen ontzorgen in het hele ontwerpproces van hun tuin. Zo begeleiden wij ook klanten voor hun tuinaanleg, poolhouse, zwembad en gepersonaliseerde buitenkeuken. 

“Die familiale aanpak past echt bij ons”, vindt Verdonck. “Een klant is voor ons geen nummertje, dat is een visie die ik hier ook bij Beerschot voel. We zetten in op kwaliteit en service. Als onze klanten tevreden zijn, dan is dat voor ons de beste reclame. Dat vullen we aan met LED-boarding hier bij Beerschot om zo onze naamsbekendheid te vergroten."

“Hoewel we nu maar één verkooppunt hebben, leveren we wel in heel België en hebben we voor enkele klanten ook al buitenverblijven aangepakt in oa. Frankrijk, Spanje en Curaçao. Dat toont dat mensen onze service appreciëren. Onze levertermijnen houden we ook relatief kort door al ons eigen maatwerk in Europa te produceren. Dat gecombineerd met veel ruimte voor personalisatie, maakt ons een sterk merk.”