CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot trekt D’Margio Wright-Phillips aan

Aanvaller D’Margio Wright-Phillips tekent een meerjarig contract bij Beerschot. De 22-jarige Engelsman werd vorig seizoen uitgeleend aan Beerschot. Hij veroverde toen mee de titel in de Challenger Pro League. Beerschot doet er nu alles aan om de werkvergunning van Wright-Phillips zo snel mogelijk in orde te krijgen.

Vier goals en één assist op elf wedstrijden. Dat was de balans van Wright-Phillips bij Beerschot vorig seizoen. “Ik denk dat het duidelijk was dat ik mij hier heel erg goed voelde. Ik heb hier opnieuw kunnen laten zien wat ik waard ben. Ik wilde daarom ook graag bij de club blijven en samen een stapje hogerop zetten. Ik ben er zeker van dat ik hier nog veel kan bijleren en kan groeien als speler en als mens.”

“Voor mij was het ook belangrijk om verder te werken met coach Dirk Kuyt en de staf die er vorig seizoen was. Ik heb in die korte periode vorig seizoen heel erg veel bijgeleerd. Dat proces wil ik nu verder zetten. Ik kijk er naar uit om alles te geven voor deze club in de komende seizoenen.”

“Wij zijn blij dat we D’Margio definitief aan ons hebben kunnen binden”, vult coach Dirk Kuyt aan. “Hij heeft vorig seizoen zijn waarde bewezen en enkele cruciale goals gemaakt in de titelstrijd in de Challenger Pro League. Ook hij kan op meerdere posities uit de voeten en versterkt zo onze kern. We kijken er naar uit om samen met hem naar een hoger niveau te groeien.”