BUSINESS NIEUWS

Beerschot organiseert unieke kerstmarkt bij Gamified!

Beerschot organiseert in december, samen met evenementenbedrijf Gamified, een heuse indoor kerstmarkt en winterbar in Kontich. Dit speciaal voor onze Beerschot socio’s. "We zijn enthousiast om dit pakket aan te bieden aan de leden van het Beerschot businessnetwerk.”

“Gamified is een evenementenbedrijf dat technologie, sport en entertainment wil samenbrengen”, vertelt manager Dieter Smedts. "Met behulp van de nieuwste technologieën brengen we evenementen en activaties tot leven. We creëren onder andere teambuildings of brainstormsessies met diverse animatiehoeken om de creativiteit en de groepsmoraal te verhogen. Naast een gezellige BBQ of brunch, zorgen we voor allerlei “tech meets entertainment”-setups. Een voorbeeld is de op maat gemaakte HADO-cup, een Augmented Reality-variant van trefbal uit Japan waarbij je virtuele energieballen gooit. We selecteren onze ervaringen zorgvuldig zodat deelnemers, ongeacht hun leeftijd of fysieke capaciteiten, volop kunnen meestrijden.”

“We brengen zaken zoals Formule 1 racen, een bekende bergklim fietsen en virtueel strijden samen in ons experience center te Kontich. Om elk event memorabel te maken, kleden we onze veelzijdige hal naar wens in, maar we upgraden ook andere locaties zoals een beurs of kantoor met onze oplossingen. Voor de geplande samenwerking met Beerschot zal de zaal helemaal in thema aangekleed worden. Zo kunnen de leden van het Beerschot businessnetwerk genieten van een traditionele kerstmarkt met een modern en paars tintje. Denk bijvoorbeeld aan race-simulators tussen kerstbomen en meer.”

“We zijn enthousiast om dit pakket aan te bieden aan de socio’s. Zo geven we bezoekers de kans om kennis te maken met onze evenementenlocatie en de mogelijkheden die wij aanbieden", besluit Smedts.

Al onze businessleden krijgen in de loop van oktober meer informatie over deze winterbar en kunnen zich dan ook inschrijven.
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts