CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

BEERSCHOT KNUFFELBEREN UITVERKOCHT

Beerschot steunt ‘Kom op tegen Kanker voor Beerschotsupporters’. Dit project werd opgestart door supporter Pierre De Wispeleir en wordt intussen gedragen door meerdere Beerschot vrijwilligers en geholpen door supportersclubs en -verenigingen. Om de samenwerking te sterten werden 600 Beerschot knuffelberen verkocht. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar de zieke supporters.

Beerschotter pur sang Pierre De Wispeleir verloor zelf een familielid aan borstkanker. Op dat moment heeft hij beslist zich in te zetten voor mensen met kanker, meerbepaald voor Beerschotsupporters met de ziekte. We herinneren ons allemaal nog de steun die Dries kreeg van de Beerschotfamilie. Ook dat was onder andere te danken aan de inzet van Pierre.

Intussen krijgt bezieler Pierre de hulp van 6 andere Beerschotsupporters. Het teampje van vrijwilligers (Jelina, Sarah, Pascale, Katie, Shana, Stiefke) doet meer dan geld inzamelen. Zij helpen de patiënten waar nodig en geven hen warmte door een bezoek, het brengen van soep of andere initiatieven.

Dit project toont hoe close en warm de Beerschotfamilie is en verdient de steun van de hele club.

*Beerschot schenkt het grootste deel van de opbrengst van beertjes aan het team.
*2 spelers zullen peter worden van Kom op tegen Kanker voor Beerschotsupporters.
*Voor de zieke supporters die de wedstrijd niet meer vanuit de tribune kunnen volgen, zoekt Beerschot oplossingen zodat ze toch af en toe voor hun ploeg kunnen supporteren.

Bedankt Pierre. Bedankt vrijwilligers. Bedankt supporters. Sterkte zieke Beerschotsupporters.

 

"IK BEN ZO DANKBAAR. BEERSCHOT IS EEN FAMILIE."
Xavier (supporter met kanker)

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts