CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS, GESCHIEDENIS

Beerschot en de Olympische Spelen.

Nog één week de tijd om uw naam in het nieuwe Beerschot-boek te laten vermelden 

“Beerschot en de Olympische Spelen van 1920”, dat is de naam van het gloednieuwe Beerschotboek dat begin december van de persen rolt en waarin onze huisjournalist Danny Geerts de links tussen de Olympische Spelen en onze club ontrafelt. 

In zijn boek vertelt Danny Geerts over de belangrijke plaats die Beerschot, onder meer door de tomeloze inzet van onder meer stichter Alfred Grisar, voorzitter Paul Havenith en bestuurslid Charles Cnoops, in dat Olympische verhaal opeiste. Hij eert de Beerschotters van de pionierstijd en plaatst tegelijk kritische kanttekeningen bij hun vaak waanzinnige ideeën en wereldvreemde beslissingen. 

Uiteraard komen ook de sportieve hoogtepunten aan bod, zoals de gouden medaille die het Belgisch voetbalelftal won, met onze coryfeeën Rik Larnoe en André Fierens in een hoofdrol. Met leuke verhalen en exclusieve foto’s. 

Net als bij het boek “Carnaval op ’t Kiel” krijgen onze supporters de mogelijkheid hun naam in het nieuwe boek te plaatsen en op die manier hun exemplaar te reserveren. 

Dat kan tot en met 17 november. Stuur een mailtje met daarin de naam of namen die u in het boek wil zien verschijnen naar danny.geerts@beerschot.be 

Zo wordt ook u deelgenoot van de Olympische Spelen van den Beerschot.  

Lees ook: https://www.beerschot.be/nl/nieuws/beerschot-en-de-olympische-spelen-he…

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts