CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

Arno Jansen is onze nieuwe community manager

Arno Jansen is de nieuwe community manager van Beerschot. Hij zal samen met de huidige community manager Robin Weyts de community werking opnemen. Weyts zal daarbij een adviserende rol aannemen terwijl Jansen zich meer zal focussen op het operationele. “We vullen elkaar perfect aan.”

Jansen is 26 en L.O.-leerkracht in Zwijndrecht. “Die job zal ik combineren met mijn werk bij Beerschot. Ik zal niet enkel de community werking mee in goede banen leiden, maar ook mee de voetbalkampen van de jeugd organiseren en ik ben ook teamcoach bij de Elite U10 van Beerschot.”

“Arno en ik gaan elkaar aanvullen in het verhaal rond community”, gaat Robin Weyts verder. “Ik blijf betrokken bij Beerschot, maar minder actief. Arno heeft meer operationele kwaliteiten, terwijl ik mij meer zal focussen rond de visie op community in een adviserende rol. Zo kunnen we het beleid ook beter operationeel uitvoeren.”

“We gaan werken rond vier thema’s”, vult Arno Jansen aan. “Samenwerking, opleiding en tewerkstelling, inclusie en gezondheid. Onder elk thema zullen we verschillende acties onderbrengen doorheen het seizoen.”

“De focus zal dit seizoen vooral liggen op het thema samenwerking”, vertelt Weyts. “We willen de linken met de wijk en met de supporters aanhalen. Door extra in te zetten op visibiliteit, willen we mensen warm maken voor ons community beleid. Zo kunnen we een groter draagvlak creëren voor onze werking en hopelijk heel wat mensen warm maken om hun steentje bij de dragen.”