CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Andreas Wieland: “Ik verwacht een fysieke en zware wedstrijd”

Coach Andreas Wieland oogt zichtbaar ontspannen voor de wedstrijd tegen Deinze. Een beetje stilte voor de storm. “Ik verwacht een fysieke en potige wedstrijd tegen Deinze. Zij gaan zich willen bewijzen.”

“Het is wat afwachten hoe Deinze gaat spelen”, steekt onze hoofdcoach van wal. “Ze wisselden donderdag nog van coach, ik verwacht dus een fysieke en potige wedstrijd. De spelers van Deinze gaan zich willen bewijzen na de coacheswissel.”

“Een extra factor is natuurlijk de aanwezigheid van Denis Prychynenko. Ik ken hem een beetje en hij zal zijn ploegmaats ongetwijfeld op scherp zetten in zijn gekende stijl. Aan ons om onze taken goed te blijven uitvoeren en de lijn van tegen Virton en Knokke door te trekken.”

“Van de bekerwedstrijd was ik heel erg tevreden. Iedereen nam de match meteen serieus, wat soms wel eens kan ontbreken bij een wedstrijd tegen een tegenstander uit een lagere competitie. Ik vond ons heel volwassen en matuur spelen en ons eigen spel goed uitvoerend. De spelers die in de ploeg kwamen, hebben mij ook stuk voor stuk tevreden gesteld. Hopelijk kunnen we dat zaterdagavond ook zeggen en samen met onze supporters genieten van een goede prestatie met een correct resultaat.”
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts