A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS, JEUGD NIEUWS

Drie jeugdspelers tekenen contract

Drie jeugdspelers tekenden woensdagnamiddag een contract bij Beerschot. Benjamin Kaissi, Keano De Stobbeleir en Lukas Rocha Torres blijven zo allemaal langer op ’t Kiel. Zo zet Beerschot zijn ambitie om verder te investeren in eigen jeugd kracht bij.

Benjamin ‘Benji’ Kaissi begint zo aan zijn tiende seizoen bij Beerschot. Hij werkte afgelopen seizoen de voorbereiding af met het eerste elftal. De rechtsback speelde dit seizoen nagenoeg alle wedstrijden met de U23. Hij zal ook de komende voorbereiding starten met de eerste ploeg. 

Keano De Stobbeleir en Lukas Rocha Torres sloten beiden voor het eerst aan bij de U18. Zij zullen aan respectievelijk hun derde en vierde seizoen bij Beerschot beginnen in juli. Middenvelder Keano De Stobbeleir begon vorig seizoen ook de voorbereiding met de A-kern en speelde daarna wedstrijden bij de U18 en U23. Aanvaller Lukas Rocha Torres begon het seizoen bij de U23 en viel dan uit met een blessure. Hij speelde zowel bij de U23 als de U18 na zijn revalidatie. In februari trainde hij ook al mee met het eerste elftal.
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts