Puurse bandencentrale is Beerschots nieuwste partner

Beerschot heeft er weer een nieuwe partner bij. De Puurse bandencentrale zal te zien zijn op onze LED-boarding. De firma Kan terug grijpen op een jarenlange ervaring in de bandensector die garant staat voor de juiste raadgeving en een perfecte service.

"De Puurse bandencentrale maakt gebruik van een hoogtechnische uitrusting op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen. Dat zorgt voor een toegevoegde waarde en een perfect rijgedrag. Als partner van de topmerken kunnen wij de gepaste band voor ieders rijgedrag, wagen en budget aanbieden. Het nemen van de juiste beslissing voor uw veiligheid is onze prioriteit", vertelt zaakvoerder Fabian Huyghe.

Naast de led-visibiliteit rondom onze eerste ploeg, zet Puurse Bandencentrale ook zeer hard in op Netwerking en Hospitality tijdens matchdagen. 

Joppe Merchiers, Commercieel manager van Beerschot, is verheugd op de samenwerking met Puurse Bandencentrale. "Bij de eerste kennismaking was de klik er meteen. Het is dan ook uitermate aangenaam om Fabian en zijn enthousiast team mee te mogen verwelkomen in ons Beerschotnetwerk!"

https://www.puursebanden.be
 

Jupiler Pro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts