Beerschot verwelkomt nieuwe logehouder GDS

GDS Trans Service, het transportbedrijf dat zorgt voor professioneel personenvervoer in onder andere de maritieme sector, is Beerschots nieuwste logehouder. Het Antwerpse familiebedrijf juicht onze Mannekes elke thuiswedstrijd toe vanuit hun eigen Loge 9. “Het was een kans die we met beide handen moesten grijpen!”’  

Guido Illegems, CEO/zaakvoerder van GDS, is al van kinds af aan grote Beerschotsupporter en doorheen de jaren verhuisd van de kleine tribune, naar de business seats om uiteindelijk nu in zijn eigen loge te eindigen. “Het was eigenlijk mijn broer die met het idee kwam om een loge te kopen”, herinnert Guido zich. “Ik was meteen voorstander van het idee, maar we vreesden toen dat er geen enkele loge vrij was. Uiteindelijk hebben we toch gepolst bij de club, je weet maar nooit, en bleek er net één vrij te zijn. We hebben toen meteen toegehapt, op nog geen week was de deal beklonken. De club gaf ons de kans op een eigen loge en wij hebben die kans met beide handen gegrepen!”

Andy De Boey, vennoot van Guido bij GDS en tevens ook zijn neef, geniet ook met volle teugen van de eigen GDS-loge. “Ik was vroeger jeugdspeler bij Beerschot en zat toen altijd op de jeugdtribune, recht onder de loges”, vertelt hij. “Nu zitten we dus iets hoger en heb je echt een geweldig zicht op het veld. Dat maakt het ook leuk om mensen uit te nodigen. We hadden beloofd dat we iedereen van de familie eens gingen meenemen. Iedereen mocht eens mee genieten. Nu ze allemaal gepasseerd zijn, gaan we proberen klanten uit te nodigen. Vooral bedrijven waar we al mee samenwerken, maar we kijken uiteraard ook naar potentiële klanten. Die klanten komen vaak uit de haven of vanuit de bedrijfswereld, maar ook privé is het mogelijk om bij ons een auto te huren. Wij doen bijvoorbeeld ook al twee jaar het scheidsrechtervervoer van Beerschot voor alle thuiswedstrijden.”

 “Beerschot is een echte familieclub”, neemt Guido het woord weer over. “En wij zijn ook een echt familiebedrijf. Dat is wat we aan onze klanten willen meegeven. Je kan ons altijd bereiken en altijd op ons rekenen. Veel klanten zullen ook beamen dat wij heel familiair en amicaal met elkaar omgaan en dat werpt zijn vruchten wel af. Ook goede en heldere communicatie speelt daarin een grote rol, vandaar dat al onze chauffeurs perfect Nederlands en Engels spreken. We proberen zo veel mogelijk mensen uit het Antwerpse aan te nemen. Die lokale feel vinden we heel belangrijk en willen we graag behouden. GDS is Antwerpen, net als Beerschot!”

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts