Tom Reyners tekent bij Beerschot

Beerschot heeft aanvaller Tom Reyners aangetrokken. De 23-jarige Belg komt transfervrij over van SK Beveren waar hij de afgelopen drie seizoenen onder contract lag. De flankaanvaller tekende vrijdagvoormiddag een contract op ’t Kiel tot medio 2025. “Tom was heel erg gemotiveerd om naar Beerschot te komen.”

Reyners doorliep nagenoeg alle jeugdreeksen bij KRC Genk en was 16 keer international bij de nationale jeugdploegen. In juli 2020 tekende hij een contract bij Beveren, dat toen nog in de Jupiler Pro League uitkwam. In zijn laatste twee seizoenen bij Beveren kwam Reyners 35 keer in actie in de Challenger Pro League.

“Tom liet al bij de eerste gesprekken een positieve indruk na”, vindt technisch manager Gyorgy Csepregi. “Het was meteen duidelijk dat hij heel gemotiveerd was om in het shirt van Beerschot te spelen. En laat dat nu net iets zijn dat we afgelopen weken heel wat minder voelden bij bepaalde spelers. Ik ben dan ook heel erg blij dat we nu opnieuw een speler met een sterk profiel kunnen toevoegen aan onze kern die zich echt 100% wil geven voor onze club.”

“Tom is volgens mij trouwens een echte versterking voor ons aanvallende compartiment”, voegt Csepgregi nog toe. “Hij is snel, technisch sterk en brengt heel wat creativiteit.”

 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts