Hamburgers met frietjes in Museum XIII tegen Jong Genk

Op 27 januari, voor de wedstrijd tegen Jong Genk, kan u in ons Museum XIII een heerlijke hamburger met frietjes komen eten, met achteraf dessert van Patisserie Manus. (Prijs €25) Reserveren kan via mail bij Peter Caubergh (peter.caubergh@beerschot.be)

Let wel: als je een hamburger met frietjes komt eten, moet je door het nieuwe veiligheidsplan plaatsnemen in tribune 1. Abonnees en fans die al een los ticket hebben in een andere tribune, kunnen hun plaats gratis omwisselen voor een ticket in tribune 1.

U bent welkom in het Museum XIII vanaf 18u, na u te hebben aangemeld aan de balie van het logecomplex. Betaling gebeurt cash ter plaatse in Museum XIII. U dient op voorhand in te schrijven via mail naar peter.caubergh@beerschot.be en dit voor 25 januari 2023 17u.

Bent u meer fan van de verfijnde keuken? Silverspoon en Beerschot serveren elke thuiswedstrijd ook een 3-gangenmenu. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u dan terecht in Museum XIII. Tegen Jong Genk staat volgend menu op het programma.

Beerschot – Jong Genk

Voorgerecht
Zalm “Gravad lax”, savora mosterd, radijs en venkel

Hoofdgerecht
Hertenkalf, veenbes en Pomme dauphine
Knolselder en groene kool

Dessert
Tartelette met tonkaboon, chocolade en praliné

Reserveren voor het driegangenmenu kan ook via peter.caubergh@beerschot.be

Jupiler Pro League

1 RWDM 49 pts
2 SK Beveren 43 pts
3 K. Beerschot V.A. 39 pts
4 CLUB NXT 39 pts
5 Lierse 36 pts

XIII

COMMANDEZ VOTRE MAILLOT EN LIGNE