Beerschot partnert met All Fields

Beerschot gaat in zee met All Fields. Het bedrijf, gevestigd in Rumst, wordt gerund door Giovanni Van Bael en Olivier Coeman. Deze laatste kan niet trotser zijn: “Ik vind het fantastisch dat ik de ploeg van m’n hart kan sponsoren!”.
 
“We zijn gestart in oktober 2013 met een focus op de doe-het-zelf- en tuinmarkt”, vertelt zaakvoerder Olivier Coeman. “Zowel langs de leveranciers- als de Retailzijde. Het installeren van winkelrekken, het ombouwen ervan, maar evengoed het ombouwen of verhuizen van volledige winkels. Van doe-het-zelf winkels tot grootwarenhuizen.” vertelt hij ons enthousiast.
 
“Eigenlijk letterlijk All Fields, op zo goed als elk vlak zijn we actief. Van de kleinste tot de grootste opdrachten, wij staan altijd paraat. En elke klant is voor ons evenwaardig. We vinden het vooral belangrijk om al onze klanten op alle mogelijke manieren te kunnen ondersteunen. We gaan mee nadenken met de klant en doen er alles aan om hen te ontzorgen. De sterkte van ons bedrijf is dat we enorm flexibel zijn en klanten kunnen altijd op ons rekenen. De naam All Fields beschrijft ons dus perfect.”
 
UITBREIDING
“We zijn ooit begonnen in een container, omgebouwd tot een klein bureau. Dat heeft toch zeker een jaar geduurd, dat eerste jaar was wel moeilijk. Het tweede jaar ging al iets beter, en vanaf het derde jaar waren we vertrokken” herinnert Coeman zich. “We zijn in 2021 verkozen, in onze categorie, als zevende snelst groeiende onderneming van Antwerpen. Dat was een mooie verwezenlijking. We merkten dat er daardoor veel nieuwe klanten bij ons kwamen aankloppen."
 
"Van die container zijn we uiteindelijk verhuisd naar drie containers, en wanneer ook die te klein werden, zijn we naar de locatie verhuisd waar we nog steeds zitten, in Rumst. Toen nog op een veel kleinere oppervlakte, weliswaar. In 2020 hebben we heel het gebouw én de grond naast ons gekocht, omdat we toen al merkten dat we geen kant meer op konden. Op die grond gaan we nog voor het bouwverlof van dit jaar een gloednieuw magazijn plaatsen. Zo kunnen we al onze klanten op een nog effectievere manier ontlasten. Met het oog op de toekomst en de groei van het bedrijf, is dit een zeer mooie stap.”
 
BEERSCHOT
“Op mijn zestiende ben ik via vrienden bij Beerschot terechtgekomen. Één keer mee gaan kijken op ‘t Kiel, en meteen verkocht. Vanaf dan miste ik geen enkele wedstrijd meer. Mijn weekends stonden enkel en alleen in het teken van ‘den Beerschot’. Dat typeert mijn persoonlijkheid ook goed. Als ik iets ontdek wat ik graag doe en waar ik plezier uit haal, dan smijt ik me volledig. Die lijn kan ook doorgetrokken worden naar wat ik doe in mijn bedrijf: all-in. Uiteraard zwakte het supportersgehalte wel wat af gedurende ik ouder werd. Uitwedstrijden ga ik nog zelden mee, maar voor elke thuiswedstrijd sta ik nog steeds paraat op ’t Kiel. Een rat ben je niet voor even, maar voor je hele leven. Ik zal er altijd aan verbonden blijven. Daarom dat ik het uiteraard fantastisch vind dat ik de ploeg van m’n hart kan sponsoren” sluit Coeman af.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts